Кабінка для душа – безпечне скло

Душові кабінки в наш час використовують дуже часто. Такі конструкції дозволяють більш ефективно використовувати простір ванної кімнати. Якщо у ванній кімнаті зробити піддон, то саму кабінку можна виготовити зі скла. Але це не просте скло, воно називається розпеченим і має важливу властивість – не розбиватися. За таким склом легко доглядати, його легко мити хімічними засобами, так що душова перегородка у вашій ванній буде сяяти.

Душова кабінка може мати закритий вигляд, в такому випадку воно не дозволяє бризок і парі під час прийняття душу потрапляти в іншу частину ванної кімнати. Кабінку можна прилаштувати в кутку, можна при стіні.

Кожна душова кабінка може бути оснащена безліччю додаткових функцій. Це можуть бути різні полички, спеціальні сидіння, гідромасаж. Так приємно прийняти душ і розслабитися після трудового дня. А якщо зранку ви не можете прокинутися, то прийміть душ – і вам знову захочеться жити і творити.

Душові кабінки від компанії Nomex дозволяють приймати душ, що дозволяє економити воду та інші ресурси. Душ – це процедура, яка більш гігієнічна, ніж ванна. На прийняття душа також йде менше часу, ніж якби ви приймали ванну.

Приймайте душ – економте час і ресурси!