Приватний дитячий садок в Києві – найкраще дитинство для вашого малюка

В зв’язку з тим, що місць в державних садочках бракує, а іноді навіть існуючі місця, керівники намагаються продати батькам за певну винагороду, приватні садочки Києва – найкращий варіант для ваших малюків, для насолоди щасливим дитинством. Для того щоб потрапити до приватного дитячого садочку Києва не потрібно стояти в чергах та робити благодійні внески для скорішого просування черги. Достатньо зібрати необхідну документацію та звернутися за посиланням https://i-school.kiev.ua/privatniy-dityachiy-sadok/ до адміністратора або власника приватного садочку Києва.

Приватні дитячі садки Києва працюють у зручному графіку з 7 ранку до 8 вечора. Але є навіть такі заклади, які готові приймати дітей цілодобово та навіть на вихідних. Такий розклад приватних дитячих садочків Києва дуже зручний для тих батьків, у яких ненормований робочий графік та немає можливості залишити дитину на родичів чи знайомих. Крім того, вартість перебування вихованців у таких закладах не суттєво більша від приватних закладів зі звичайним робочим розкладом.

Розглядаючи ціни на приватні садочки Києва, ці суми не такі великі, як може здатися на перший погляд. Але якщо розглядати всі переваги навчання дитини у приватних садочках Києва, така вартість залишається поза увагою:

  • Мінімальна кількість дітей у групах (до 15 осіб);
  • Індивідуальний підхід до навчального процесу;
  • Максимальний рівень безпеки малюків, які знаходяться на території дитячого садочку;
  • Можна домовитись про додаткові послуги: організація святкування дня народження, за необхідності дитину привезуть додому та заберуть до садочка, послуги додаткових фахівців (логопед, психолог);
  • В кожному приватному дошкільному навчальному закладі складається особливий раціон харчування, який максимально наближений до домашніх страв.