Будівництво цегельного будинку – чому житло із цегли залишається №1 в Україні

Сьогодні можна нарахувати з добрий десяток технологій будівництва житла: дубль будинки, із керамоблоку, sip-панелей, тощо…Але по цей день будівництво цегельного будинку займає лідируючі позиції. Чому українці обирають будування з цегли, та не довіряють сучасним технологіям?

Швидше за все, це пов’язано із стереотипами. Цегляні будинки компанії EKODIM вже давно доказали свою довговічність. Деяким спорудам понад 100 років, а вони й досі стоять придатні для житла. Натомість біль нові технології ще не зарекомендували себе так ефективно.

Переваги цегельного дому

Без сумніву цегла — це екологічно безпечний матеріал. У складі цегли не має жодних синтетичних домішок. Якщо ви вирішили побудувати будинок з цегли, майте на увазі, що ви плануєте створити житло, яке зможе простояти цілу вічність. З роками такі споруди не втрачають своїх характеристик:

  • шумоізоляція;
  • теплопровідність;
  • естетичний вигляд;
  • стійкість високої вологості;
  • надійний захист від негоди (шторми, хуртовини, зливи), тощо.

Будівництво триває довше у порівнянні із іншими способами, але ви ніколи не будете розчаровані від отриманого результату.

Сьогодні дуже багато компаній забудовників, що пропонують свої послуги. Перед тим, як вибрати забудовника, краще ознайомтесь із його діяльністю. Ви маєте право на ознайомлення із кошторисом. На всіх етапах будівництва працівники мають надавати вам доступ до місця забудови.

Цегляний будинок під ключ збереже вашу нервову систему та фінансові витрати. Ви отримуєте цілий комплекс виконаних робіт: від проектування, до геологічного дослідження ділянки. Також вам не потрібно турбуватись про те, де взяти необхідну техніку, закупити матеріали. Всю роботу робить кваліфікована група майстрів. Вам залишається у зазначений термін прийняти ключі від дому, та святкувати новосілля.