Чому канатне різання бетону в Києві користується такою популярністю?

Ні для кого не секрет, що різка бетону відноситься до одного з найбільш затребуваних, результативних способів для формування різних заглиблень і отворів технологічного характеру. Але в той же час, мало хто розуміє, що канатне різання бетону ціна, на яку прийнятна, є більш ефективним і швидким способом обробки споруд з різних за міцністю будматеріалів.

Різання залізобетону за допомогою канатних установок може використовуватися для розбирання міжповерхових перекриттів або для оформлення прорізів в стінах. Застосування такого методу демонтажу передбачає облаштування доступу тільки до однієї зі сторін конструкції, за рахунок чого роботи можна виконувати в кілька разів швидше. Виконувати канатне різання бетону, можна як в ручному, так і в повністю автоматизованому режимі.

Унікальність такого методу обробки бетону та залізобетону в тому, що такий будівельний демонтаж в профільній організації RezkaBetona може застосовуватися в різних галузях:

Різка металевих конструкцій;
● Обробка бетонних конструкцій з максимальним коефіцієнтом армування;
● Демонтаж мостів та інших підвісних конструкцій;
● Реконструкція або демонтаж Дамбова опори;
● Знесення будівель промислового призначення;
● Демонтаж фундаменту (повний або частковий);
● Формування дренажного каналу;
● Демонтаж труб, балок або металевих опор;
● Ремонтні роботи або реконструкції портів, причалів або набережних.

На відміну від звичайного різання бетону ціна (Київ) на яку залежить від різних факторів і моментів, використання канатних установок може проводитися на досить великих об’єктах з будь-зоною доступності робіт. При цьому незалежно від оброблюваного об’єкта, такий метод будівельного демонтажу утворює мінімальну кількість будівельного пилу та шуму.