Що стоматологія думає про відбілювання?

Далеко не кожен здатний похвалитися ідеальним видом своїх зубів, особливо коли це стосується їхньої білизни.
Завдяки сучасним технологіям у стоматології Києва можна легко вирішити таку проблему і значно покращити зовнішній вигляд зубів. Сьогодні це дуже затребувано серед дорослих. Зрозуміло, про відбілювання ходить чимало чуток, особливо про те, що такі процедури є шкідливими. Це лише перебільшення.

Процес освітлення тону зубної емалі в кабінеті стоматолога є професійним чищенням зубів. Завдяки цьому стоматолог у Києві здатний усунути наліт на зубах та видалити зубний камінь, а також інші відкладення, які там накопичилися. Те саме стосується і проміжків між зубами. Підсумковий результат може пацієнту сподобатися настільки сильно, що потреба у самому фотовідбілюванні просто відпаде. Ціни стоматології в Києві дозволяють без проблем виконати таку чистку, а ось за відбілювання доведеться чимало доплатити.

Якщо натуральний колір пацієнта не влаштовує, і він хоче відбілити зуби, то стоматолог пропонує кілька методик відбілювання на вибір – лазерне відбілювання, ультразвукове, фотовідбілювання і хімічне. То наскільки успішним буде процес відбілювання залежить від способу життя людини і від причини, яка викликала потемніння.

Це стосується використання серед продуктів харчування харчових барвників, куріння і застосування деяких ліків, які сприяють пігментації зубної емалі. При регулярному відвідуванні стоматології в Києві необхідність відбілювання відпадає сама собою.